Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η υποψήφια ευρωβουλευτής Νατάσα Ράγιου στο Δημαρχείο

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νατάσα Ράγιου επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Η κυρία Ράγιου κατά τη συνάντησή της με τον Π. Νίκα εξέφρασε άκρως θετικές εντυπώσεις από τη μικρή παραμονή της στην Καλαμάτα, με έμφαση στην αισιοδοξία που διαπίστωσε ότι χαρακτηρίζει τους Καλαματιανούς.

Ο Δήμαρχος την ευχαρίστησε για την επίσκεψη, αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει η Δημοτική Αρχή και ανέλυσε τις αναπτυξιακές προοπτικές για την Καλαμάτα και την περιοχή της, ιδίως μετά την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου και την καθιέρωση πάνω από 30 συνδέσεων του αεροδρομίου Καλαμάτας με πόλεις της Ευρώπης. Ανέφερε ακόμη πως η Καλαμάτα θέτει υποψηφιότητα για την ανάδειξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το έτος 2021, ζήτησε δε τη στήριξη της κυρίας Ράγιου σ’ αυτή την προσπάθεια. Επεσήμανε, τέλος, πως «είμαστε απολύτως συνδεδεμένοι με την Ευρώπη» ως χώρα, γι’ αυτό και «χρειαζόμαστε δυναμικά πρόσωπα για να μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο».

Ο Π. Νίκας ευχήθηκε στην Ν. Ράγιου καλή επιτυχία στις Ευρωεκλογές.

Η κυρία Ράγιου, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «είναι θέμα όχι παμπελοποννησιακό αλλά πανελλήνιο το να διεκδικήσει και να πάρει η Καλαμάτα την Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021» και υποσχέθηκε πως «η δική μου συμβολή θα είναι πάρα πολύ μεγάλη».

ragiou.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech