Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Τιμητική εκδήλωση για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη, με μια σειρά από τιμητικές εκδηλώσεις, στοχεύει να αναδείξει το έργο που επιτελούν ορισμένοι πολιτιστικοί οργανισμοί της ελληνικής περιφέρειας. Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής, οργανώνει φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, με την ευκαιρία του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας των Μουσείων, εκδήλωση αφιερωμένη στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που το 2014 θα διοργανωθεί για 20ή συνεχή χρονιά.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διάδοση και αναγνώριση της πνευματικής και πολιτιστικής προσφοράς του Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας, το οποίο στα είκοσι χρόνια παρουσίας του στα ελληνικά χορευτικά πράγματα και χάρη στην υποστήριξη της Τοπικής Αρχής κατάφερε να κερδίσει την δική του ξεχωριστή θέση και αναγνώριση στη γεωγραφία των διεθνών φεστιβάλ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και ώρα 20.00, στο κεντρικό κτήριο του Μουσείου Μπενάκη, Κουμπάρη 1, στην Αθήνα. Για την ιστορία, την προσφορά και τις δράσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα μιλήσουν: ο Γιώργος Λούκος, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου -τιμητικό μέλος του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας, ο Θάνος Μικρούτσικος, συνθέτης, ο Σταύρος Μπένος, πρόεδρος του Σωματείου «Διάζωμα», ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, χορογράφος - τιμητικό μέλος του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας και η Βίκυ Μαραγκοπούλου, διευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Χορού Καλαμάτας.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Άγγελος Δεληβορριάς, διευθυντής του Μουσείου Μπενάκη.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech