Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνέντευξη Τύπου για την επέκταση του δικτύου συνοικιακής κομποστοποίησης

Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί αύριο Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 18.30 στο Ινστιτούτο Ελαίας και Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας, από τα μέλη της Re:think Κοιν.Σ.ΕΠ., σχετικά με την προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη στις 12 Μαΐου μεταξύ του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα και των εκπροσώπων της Re:think Κοιν.Σ.ΕΠ., για την επέκταση του υπάρχοντος δικτύου συνοικιακής κομποστοποίησης.

Βασικός στόχος του προγράμματος είναι η επέκταση του υπάρχοντος αυτοδιαχειριζόμενου από τους πολίτες δικτύου συνοικιακής κομποστοποίησης για κοινή από τους κατοίκους χρήση των κομποστοποιητών, όπου ο παραγωγός απορριμμάτων γίνεται παραγωγός κομπόστ.
Η Κοιν.Σ.ΕΠ μετά την ενεργοποίηση της σύμβασης αναλαμβάνει την τοποθέτηση 36 συνοικιακών κομποστοποιητών και τη διαχείριση τόσο αυτών όσο και των υπολοίπων 24 που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας. Θα έχει επίσης τη συνολική επιμέλειά τους και την εκπαίδευση των πολιτών στη χρήση τους, ενώ θα φροντίσει για την πιστοποίηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου από τους κάδους κομπόστ από τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα» (Ινστιτούτο Ελαίας και Οπωροκηπευτικών Καλαμάτας).
 
kompost.jpgrethink.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech