Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εντείνεται η προετοιμασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Στο τελικό στάδιο έχει εισέλθει η προετοιμασία για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της Κυριακής 18 Μαΐου. Στο Δήμο Καλαμάτας έχουν από ημέρες φθάσει τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών, οι οποίοι κατέρχονται στον εκλογικό στίβο των δημοτικών εκλογών. Σήμερα, έφθασαν και σάκοι με εκλογικό υλικό από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ekloges 2

Για κάθε εκλογικό τμήμα έχουν ετοιμασθεί δύο σάκοι, τους οποίους θα παραλάβουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι από το Δημαρχείο:

  • Ο πρώτος περιλαμβάνει εκλογικό υλικό για το δικαστικό αντιπρόσωπο και ψηφοδέλτια των περιφερειακών εκλογών
  • Ο δεύτερος διαθέτει εκλογικό υλικό για το δικαστικό αντιπρόσωπο και συμπληρώνεται στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου με ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τις δημοτικές εκλογές.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας θα παραλάβουν το εκλογικό υλικό και τα ψηφοδέλτια από το Δημαρχείο, αύριο Παρασκευή 16 Μαΐου και το Σάββατο 17 Μαΐου.

ekloges

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας έχει προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την καλή προετοιμασία και την άρτια διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ορισθεί το αναγκαίο προσωπικό επιφυλακής, ανά Δημοτική Ενότητα. Επίσης, τα ΚΕΠ του Δήμου θα λειτουργήσουν και το Σάββατο 17 Μαΐου και την Κυριακή 18 του μηνός.

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, καθορίσθηκαν τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας Δήμων του Νομού Μεσσηνίας για τη διενέργεια των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18ης Μαΐου 2014, καθώς και των τυχόν επαναληπτικών και των εκλογών για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου της 25ης Μαΐου 2014.

Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση.

Επίσης, μπορείτε να δείτε σε ποιο εκλογικό τμήμα ψηφίζετε μέσω της εφαρμογής «μάθε πού ψηφίζεις», χρησιμοποιώντας τον εξής σύνδεσμο:

http://www.ypes.gr/services/eea/eeagr/eea.htm

ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, κατά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις προσεχείς περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, τα Γραφεία Ταυτοτήτων των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, θα λειτουργήσουν πέραν του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας τους, ως ακολούθως:

  • Σάββατο 17 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00
  • Κυριακή 18 Μαΐου 2014, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00.

ekloges.JPGekloges_2.JPGekloges_3.JPGekloges_4.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech