Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι παραλαμβάνουν το εκλογικό υλικό

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου Καλαμάτας παραλαμβάνουν από το Δημαρχείο, στην πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, το εκλογικό υλικό και τα ψηφοδέλτια για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές της 18ης Μαΐου. Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα συνεχισθεί μέχρι τις 22.00 απόψε. Αύριο, Σάββατο 17 Μαΐου, η επίδοση των αναγκαίων για τις εκλογές υλικών προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα αρχίσει στις 8.00 το πρωί και θα συνεχισθεί μέχρι περαιώσεως.

Επισημαίνεται πως σε ορισμένους εκλογικούς αντιπροσώπους, των οποίων τα εκλογικά τμήματα έχουν επιλεγεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, επιδίδεται ειδικό κινητό τηλέφωνο για την άμεση και ασφαλή μετάδοση των αποτελεσμάτων προς το Υπουργείο.

Η ψηφοφορία την προσεχή Κυριακή θα αρχίσει στις 7.00 το πρωί και θα λήξει στις 19.00, τόσο για τις δημοτικές όσο και για τις περιφερειακές εκλογές.

Μπορείτε εδώ να δείτε το πρόγραμμα εκλογής, που σε εφαρμογή του νόμου εξέδωσε ο Δήμαρχος, στο οποίο αναφέρονται οι συνδυασμοί που ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο για τις δημοτικές εκλογές στο Δήμο Καλαμάτας, καθώς και τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα στα οποία θα ψηφίσουν οι εκλογείς.

Παρατίθεται επίσης το πρόγραμμα εκλογής στο Δήμο Καλαμάτας όσον αφορά στις περιφερειακές εκλογές και τους συνδυασμούς που μετέχουν σ’ αυτές. Τα εκλογικά τμήματα ταυτίζονται με εκείνα των δημοτικών εκλογών.

paralavi-eklogikou-ulikou.JPGparalavi-eklogikou-ulikou_1.JPGparalavi-eklogikou-ulikou_2.JPGparalavi-eklogikou-ulikou_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech