Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

«Παπαφλέσσεια» με πολύν κόσμο και καλές επιδόσεις των αθλητών

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι αγωνιστικές διαδικασίες του Διεθνούς Μίτινγκ Στίβου «Παπαφλέσσεια», που διοργάνωσε ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ΣΕΓΑΣ. Τα «Παπαφλέσσεια», που έχουν πάρει το όνομά τους από το μεγάλο ήρωα της Επανάστασης του 1821 Γρηγόριο Δικαίο ή Παπαφλέσσα, τελούσαν υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Παρόντες στους αγώνες που διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου 31 Μαΐου, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, ήταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός – που κήρυξε την έναρξη των «Παπαφλεσσείων» και παρέσχε τη διαβεβαίωση πως η πολιτεία θα συνεχίσει να στηρίζει τη διοργάνωση αυτή - και ο Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος.

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Εθνικών Ομάδων αξιολόγησε τα «Παπαφλέσσεια» ως τον υπ' αριθμόν ένα αγώνα-κριτήριο για συμμετοχή των αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας τον Ιούνιο. Επίσης, η διοργάνωση αποτέλεσε ευκαιρία να προκριθούν, για όσους δεν είχαν καταφέρει ακόμη να εξασφαλίσουν τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

 

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΕΝΤΑ" ΚΑΙ ΤΟ PALAIS DES SPORTS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός επισκέφθηκε με το Δήμαρχο το Κλειστό Γυμναστήριο "Τέντα" και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την ανάγκη αλλαγής του κελύφους. Η διαδικασία αυτή θα προωθηθεί από το Κράτος, ενώ ο Δήμος θα πληρώσει τα έξοδα για τη βελτίωση του εξαερισμού στην "Τέντα".

Ο Γιάννης Ανδριανός ανέφερε ακόμη στον Παναγιώτη Ε. Νίκα ότι η κατασκευή Palais des Sports στα Παλιάμπελα, στη δυτική Καλαμάτα, θα προωθηθεί με τη διαδικασία των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.).

Τις προσεχείς ημέρες, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Δημάρχου Καλαμάτας για τα παραπάνω και άλλα συναφή θέματα.

andrianos.JPGandrianos_1.JPGandrianos_2.JPGpapaflesseia.jpgpapaflesseia_1.jpgpapaflesseia_2.jpgpapaflesseia_4.jpgpapaflesseia_5.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech