Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο: εμβάθυνση και επέκταση της δραστηριότητάς του

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κατά την οποία ο Δήμαρχος έδωσε τις παρακάτω κατευθύνσεις:

1. Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες προκηρύξεων για 3 διαγωνισμούς: α) επικαιροποίησης masterplanκαι Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του λιμένος Καλαμάτας, β) εγκατάστασης δικτύου υδροδότησης και ηλεκτροδότησης σκαφών στον λιμένα Καλαμάτας και γ) τοποθέτησης ηλεκτροφωτισμού στο «χιλιόμετρο»

2. Να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες για τη λειτουργία του parkingβορείως του ΝΟΚ, του λούνα παρκ και την ενοικίαση καταστημάτων ιδιοκτησίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

3. Να προωθηθούν οι διαδικασίες εκχώρησης προς το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας των κτηρίων που του ανήκουν και τα οποία δεν είχαν εκχωρηθεί σ’ αυτό κατά την ίδρυσή του, όπως τα κτήρια όπου στεγάζονται το ΣΔΟΕ, το Λιμεναρχείο, το Ταχυδρομείο Παραλίας, το Τελωνείο (και οι αποθήκες βορείως αυτού), καθώς και το κτήριο των Λιμενεργατών

4. Να απελευθερωθεί άμεσα το νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου (π.χ. από πρόσθετες εγκαταστάσεις περιπτέρων) και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εκχώρησης της χρήσης χώρων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έναντι τιμήματος.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech