Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 10 Ιουνίου 2014

Κατά την 25η/2014 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, που διεξήχθη σήμερα, πραγματοποιήθηκαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, όπως παρακάτω:

1. Επί αιτημάτων υπαγωγής στη ρύθμιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν, ως η εισήγηση της υπηρεσίας, για την εξόφληση οφειλών εκ μέρους πολιτών και επιχειρήσεων με ευνοϊκούς όρους.

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ

2. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε, όπως για έξοδα λειτουργίας της Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας με πίστωση 42.000 ευρώ.

agia-marina

3. Επί του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού για τη «Μίσθωση αυτοκινήτων και μηχανημάτων». Εγκρίθηκε, ως η εισήγηση της υπηρεσίας και αναδείχθηκαν προσωρινοί μειοδότες όσοι έδωσαν την πλέον συμφέρουσα προσφορά ανά κατηγορία αυτοκινήτου και μηχανήματος.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΑΡΦΑΡΑ

4. Ανάδειξη μειοδότη για το έργο «Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού οικισμού Άνω Αρφαρών». Αναδείχθηκε προσωρινός μειοδότης, όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 11.968,37 ευρώ με το ΦΠΑ, η Αικατερίνη Π. Γιαννακοπούλου ΕΔΕ, που προσέφερε έκπτωση 8%.

5. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για «Προμήθεια τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας Μεσσηνίας, του Δήμου Καλαμάτας, έτους 2014». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 32.651,57 ευρώ με το ΦΠΑ και εγκρίθηκαν οι τεχνικές προδιαγραφές και η κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού.

ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΣΥΛΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ

6. Καθορισμός όρων διακήρυξης φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση κυλικείου εντός του χώρου του αλσυλλίου Αλμυρού της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας. Εγκρίθηκαν οι όροι της διακήρυξης, με ελάχιστη προσφορά μηνιαίου μισθώματος το ποσόν των 200 ευρώ, ενώ ο μισθωτής έχει την υποχρέωση να συντηρεί το αλσύλλιο.

almuros

7. Απόδοση παγίας προκαταβολής Δημοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Καλαμάτας. Εγκρίθηκε.

8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης πρόχειρου δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών άρδευσης και σιντριβανιών, προϋπολογισμού 29.898,22 ευρώ (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech