Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εορτή του Αγίου Πνεύματος στην Καλαμάτα και στην Κυπαρισσία

Την εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγύρισε χθες η Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά τη μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής, η οποία αποτελεί τη γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας.

Επίκεντρο του εορτασμού στην Καλαμάτα ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος, που πανηγύριζε. Μάλιστα, στο Ναό αυτό τέλεσε την εορτή του και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χαράλαμπου Αθανασίου, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Νικόλαου Κανελλόπουλου, δικαστικών και νομικών. Στον εορτασμό παρευρέθη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας, που έδωσε τις προσήκουσες ευχές στους δικαστικούς και νομικούς.

Ο Δήμαρχος μετέβη, επίσης, στην Κυπαρισσία, με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στην Πάνω Πόλη. Μετά τη Θεία Λειτουργία πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιερής εικόνας της Αγίας Τριάδος στο νεότερο τμήμα της πόλης και υποδοχή της στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως. Κατόπιν, ο Δήμος Τριφυλίας παρέθεσε μικρή δεξίωση στους επίσημους προσκεκλημένους του.

kalamata.jpgkalamata_1.jpgkiparissia_4.JPGkiparissia_6.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech