Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο Μιχάλης Βιολάρης στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα ο τραγουδιστής Μιχάλης Βιολάρης, μαζί με τα στελέχη της «Αρμονίας» Χάρη Κριτσωτάκη, ταμία του Συλλόγου και Γιώργο Κουμουρά, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Ο κ. Βιολάρης βρίσκεται στην Καλαμάτα με την ευκαιρία συναυλίας απόψε, στο Κάστρο, στην οποία συμπράττει η χορωδία της «Αρμονίας», για τα 48 χρόνια του στο τραγούδι.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε, σε δηλώσεις του, πως υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση το Μιχάλη Βιολάρη, έναν διαχρονικό τραγουδιστή, του οποίου μεγάλες επιτυχίες θα έχουν απόψε οι παλιότεροι την ευκαιρία να θυμηθούν και οι νεότεροι να απολαύσουν. Ευχήθηκε, δε, κάθε επιτυχία στην εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου της «Αρμονίας».

Ο κ. Βιολάρης εξέφρασε ικανοποίηση και χαρά για την έλευσή του στην Καλαμάτα, xαρακτήρισε την πόλη μας «κοιτίδα πολιτισμού» και κοινοποίησε την επιθυμία του για τη διοργάνωση στο μέλλον μιας βραδιάς με μελοποιημένα έργα σημαντικών ποιητών, μια νύχτα με πανσέληνο στην Καλαμάτα, με φόντο τη θάλασσά της.

violaris.JPGviolaris_1.JPGviolaris_afisa.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech