Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ολυμπιακή Ημέρα: Παιδιά θα γνωρίσουν το γκολφ και άλλα αθλήματα, στην Costa Navarino

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, παιδιά κάθε ηλικίας θα φθάσουν στα βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, για να γνωρίσουν και να εκπαιδευτούν στο άθλημα αυτό, καθώς και σε άλλα μη διαδεδομένα αθλήματα στην Ελλάδα, όπως είναι η τοξοβολία, η ξιφασκία και η άρση βαρών. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν σ’ αυτό και στελέχη της Ολυμπιακής Οικογένειας.

Ανήμερα τον παγκόσμιο εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας που τελείται στις 23 Ιουνίου, θα υπογραφεί η συνεργασία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδος με την Costa Navarino. Στο πλαίσιο της περαιτέρω διάδοσης των Ολυμπιακών αξιών και ιδεών, η Costa Navarino ετοιμάζεται να φιλοξενήσει την έκθεση Ολυμπιακών Ενθυμημάτων της Ακαδημίας για τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και το τέταρτο εκπαιδευτικό κέντρο Ολυμπιακής Παιδείας στην Ελλάδα.

Παρατίθεται δελτίο Τύπου για τη συνεργασία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας με την Costa Navarino.

costa-navarino-olumpiaki-imera.jpgcosta-navarino-olumpiaki-imera_1.jpgcosta-navarino-olumpiaki-imera_2.jpgcosta-navarino-olumpiaki-imera_3.jpgcosta-navarino-olumpiaki-imera_4.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech