Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αισιοδοξία από τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε χθες, Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος και συναντήθηκε με το Δήμαρχο, παρουσία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων. Τη συνάντηση απασχόλησαν πολλά θέματα ενδιαφέροντος της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο δηλώσεων, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό με φιλόφρονα λόγια, τονίζοντας πως στη Μεσσηνία «υπάρχουν ζητήματα και προβλήματα κι έχουμε, όχι την ελπίδα, τη βεβαιότητα ότι ο Πρωθυπουργός και συντοπίτης μας σε συνεργασία με το Γιάννη Λαμπρόπουλο θα δώσουν την αναγκαία ώθηση για την ολοκλήρωση έργων, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και άλλων», ευχήθηκε δε καλή επιτυχία στο έργο του Υφυπουργού.
Ο κ. Λαμπρόπουλος ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τους πρόφρονες λόγους του και τόνισε πως απαιτείται η συνεργασία όλων για το καλό της Μεσσηνίας. Κατόπιν, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με σημαντικά ζητήματα, όπως η ολοκλήρωση του περιμετρικού δακτυλίου Καλαμάτας, η έλευση του φυσικού αερίου στη Μεσσηνία, η αναβάθμιση των υποδομών του αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» συνδυαστικά προς το στρατιωτικό αεροδρόμιο, το νέο κοιμητήριο Καλαμάτας, ο άξονας Καλαμάτας – Ριζομύλου – Πύλου – Μεθώνης, το νέο οδικό τμήμα Τσακώνας – Καλού Νερού. Η Κυβέρνηση εργάζεται για την προώθηση αυτών των ζητημάτων με τον καλύτερο τρόπο και, μάλιστα, στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία. Έκλεισε, δε, την παρέμβασή του εκφράζοντας βεβαιότητα για την πραγματοποίηση όλων των έργων μεσσηνιακού ενδιαφέροντος και αισιοδοξία για την πορεία της Ελλάδος.
 
episkepsi_lampropoulou.JPGepiskepsi_lampropoulou_1.JPGepiskepsi_lampropoulou_2.JPGepiskepsi_lampropoulou_3.JPGepiskepsi_lampropoulou_4.JPGepiskepsi_lampropoulou_5.JPGepiskepsi_lampropoulou_6.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech