Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Προσωρινός μειοδότης για τις οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης της αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου

Αποσφραγίσθηκαν σήμερα οι προσφορές για την εκτέλεση του έργου «Οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας», προϋπολογισμού μελέτης 19.974,15 €. Υποβλήθηκαν 3 προσφορές και προσωρινός μειοδότης ανεδείχθη η Παντεχνική Μεσσηνίας Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες ΕΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 13% (οι άλλες δύο προσφορές αντιστοιχούσαν σε εκπτώσεις 5% και 7%). Θα ακολουθήσει απόφαση Δημάρχου για την ανάδειξη του οριστικού μειοδότη.

prosfores-aithousa

Η ανακαίνιση περιλαμβάνει αφενός την επέκταση του χώρου με την προσάρτηση του γραφείου όπου σήμερα στεγάζεται η Μειοψηφία και αφετέρου την αναδιάταξη των εδράνων στη μεγάλη αίθουσα, με ταυτόχρονη αύξησή τους.

aithousa

Με τη νέα διάταξη, τα έδρανα θα αναπτύσσονται, σε τρία επίπεδα, σε σχήμα Π γύρω από τα έδρανα του Προεδρείου, που θα τοποθετηθεί στη νότια πλευρά της αίθουσας. Στην ανατολική πλευρά της, θα διαταχθούν τα έδρανα των δημοσιογράφων και στο χώρο όπου σήμερα στεγάζεται η Μειοψηφία οι θέσεις του κοινού.

Όταν πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση, η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα διαθέτει θέσεις για τα μέλη του Σώματος (είναι 41), 5 δημοσιογραφικές και περίπου 20 για το κοινό.

aithousa.JPGdimotikou-sumvouliou.JPGprosfores-aithousa.JPGprosfores-aithousa_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech