Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Προσφυγή στη δικαιοσύνη και κινητοποιήσεις από τους κατοίκους Αγίας Τριάδος για την κατάσταση εξαιτίας μερίδας αθιγγάνων

Επανέρχονται οι κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Τριάδος στην Καλαμάτα, με ψήφισμα – καταγγελία – διαμαρτυρία για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους σε σχέση με αθιγγάνους, οι οποίοι έχουν εγκατασταθεί παράνομα σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως καθημερινά διαπράττονται αδικήματα, όπως προπηλακισμοί, κλοπές σε κατοικίες και λεηλασίες σε παρακείμενα σχολεία, ρευματοκλοπές, παράνομη υδροληψία, ηχορρύπανση και κατάληψη ιδιωτικών και δημοσίων χώρων.

Επισημαίνουν, ακόμη, πως «γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών» και ότι «σε πρόσφατη επιχείρηση της Αστυνομίας (13-6-2014) κατασχέθηκαν σκληρά ναρκωτικά (870 γραμμάρια ηρωίνης περίπου 7.000 δόσεις) και συνελήφθησαν αθίγγανοι για σύσταση εγκληματικής ομάδας».

Οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδος γνωστοποιούν ότι αρχίζουν «την ατομική και ομαδική προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου, την έναρξη κινητοποιήσεων μέχρις δικαίωσης του αγώνα μας».

Το ψήφισμα, που κοινοποιείται σε πλήθος αποδεκτών, παρατίθεται εδώ.

ag-triada.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech