Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Το επιβλητικό “Thomson Majesty” ήλθε στην Καλαμάτα

Το επιβλητικό κρουαζιερόπλοιο “Thomson Majesty”, νηολογίου Μάλτας, κατέπλευσε σήμερα στο λιμένα Καλαμάτας, με 1.502 επιβάτες, στην πλειονότητά τους Βρετανούς. Το σκάφος έφθασε περί τις 8.00, προερχόμενο από το λιμάνι του Πειραιά και απέπλευσε στις 13.30 με προορισμό το λιμάνι της Κέρκυρας.

Τους επισκέπτες που αποβιβάσθηκαν από το “Thomson Majesty” υποδέχθηκαν υπάλληλοι του Τομέα Τουρισμού του Δήμου Καλαμάτας, προσφέροντάς τους τοπικά προϊόντα (σύκα και ελαιόλαδο), χάρτες της πόλεως και δίδοντάς τους πληροφορίες. Επίσης, υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού έδιδαν στους τουρίστες χάρτες και πληροφορίες για τα μουσεία της πόλεως.

tmajest 2

Επισημαίνεται πως εκατοντάδες τουρίστες επέλεξαν την αναπλασθείσα οδό Φαρών και το άνετο δυτικό της πεζοδρόμιο, προκειμένου να φθάσουν στο κέντρο της Καλαμάτας και να περιηγηθούν την πόλη. Άλλοι διάλεξαν για τον περίπατό τους τη Ναυαρίνου και την Παραλία. Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες πήγαν εκδρομή με τουριστικά λεωφορεία στην Πύλο και τη Μεθώνη, καθώς και στην Αρχαία Μεσσήνη.

Σημειώνεται πως ο κυβερνήτης του σκάφους είναι Έλληνας και συντοπίτης μας, ο Λεωνίδας Πανόπουλος που κατάγεται από τη Μεσσήνη, ο οποίος υποδέχθηκε για μια μικρή ξενάγηση στο πλοίο τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμάτας που εξυπηρετούσαν τους τουρίστες. Το “Thomson Majesty” αναμένεται να ξαναδέσει στην Καλαμάτα στις 24 Ιουλίου.

tmajest.jpgtmajest_2.jpgtmajest_3.jpgtmajest_4.jpgtmajest_5.jpgtmajest_6.jpgtmajest_10.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech