Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

«Η Καθημερινή» για το Φεστιβάλ Χορού: «Το μοντέλο της Καλαμάτας πέτυχε»

Εγκωμιαστικό δημοσίευμα για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή», το οποίο υπογράφει η δημοσιογράφος Σάντρα Βούλγαρη. Ο τίτλος του δημοσιεύματος, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας στο εικονίδιο που βρίσκεται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας, είναι «Το μοντέλο της Καλαμάτας πέτυχε» και σε αυτό φιλοξενούνται δηλώσεις του Δημάρχου.
Μεταξύ άλλων, ο Π. Νίκας επισημαίνει πως «κάθε χρόνο είναι εντυπωσιακή η μεταμόρφωση της παραλιακής ζώνης της Καλαμάτας τις ημέρες του Φεστιβάλ. Αθηναίοι, Ευρωπαίοι, καλλιτέχνες και θεατές όλων των ηλικιών αλλάζουν τους ρυθμούς της πόλης». Έτσι είναι. Το ξέρουν καλά αυτό όσοι έχουν έρθει έστω κι ένα καλοκαίρι στην Καλαμάτα για το Φεστιβάλ Χορού. Αύξηση των διανυκτερεύσεων στα ξενοδοχεία της πόλης κυρίως τις ημέρες που διαρκεί το Φεστιβάλ, καθώς και αύξηση των συναλλαγών σε καταστήματα εστίασης και διασκέδασης επισημαίνει ο Παναγιώτης Νίκας ως «άμεσα οφέλη στην οικονομική ζωή της πόλης».
Ένα ακόμη συναρπαστικό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού της Καλαμάτας είναι έτοιμο για δράση. Αναμένουμε με ενθουσιασμό!».
 
ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΠΟΨΕ
 
Το επετειακό 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας ανοίγει απόψε τις πύλες του και η εναρκτήρια παράσταση θα δοθεί στις 22.00, με την ομάδα Nederlands Dans Theater 2. Η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο, την ίδια ώρα.
Αύριο και μεθαύριο, θα δοθούν παραστάσεις και πάλι στο Μέγαρο Χορού  – Στούντιο, από την l’ association fragile / christian rizzo, με ώρα ενάρξεως 20.00.
Στην αποψινή παράσταση αναμένεται να παραστεί ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνος Τασούλας, ενώ σε αυριανή ο Υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς.
Μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ:
 
 
afisa_Medium.jpgdimosievma_kathimerini.JPGfestival_xorou_2014.JPGfestival_xorou_2014_1.JPGfestival_xorou_2014_2.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech