Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου: σύμβαση για την εκτέλεση οικοδομικών εργασιών

Συμφωνητικό υπέγραψαν σήμερα ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος του αναδόχου, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός μελέτης ήταν 19.974,15 € και μειοδότης ανεδείχθη η Παντεχνική Μεσσηνίας Δ. Μουτσώκος και Συνεργάτες ΕΕ, η οποία προσέφερε έκπτωση 13%.

Το αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών για οικοδομικές εργασίες ανακαίνισης της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ήτοι:
 
Α) αποξήλωση των υφιστάμενων εδράνων και υπερυψωμένων δαπέδων,
Β) κατασκευή νέων ξύλινων υπερυψωμένων δαπέδων, σύμφωνα με τη νέα διάταξη της αίθουσας,
Γ) τοποθέτηση των εδράνων: αφενός μεν των παλιών, τα οποία θα συντηρηθούν, αφετέρου δε των νέων, τα οποία θα κατασκευασθούν εξαρχής,
Δ) ανακαίνιση (μικροεπισκευές και νέοι βερνικοχρωματισμοί) του υφιστάμενου πατώματος στη στάθμη + 0.00 και βερνικοχρωματισμοί στις νέες στάθμες +0,16 και +0,32 m, αντίστοιχα,
Ε) χρωματισμοί στους τοίχους, τις οροφές και τα υφιστάμενα κουφώματα (παράθυρα, μπαλκονόθυρες και θύρες εσωτερικές), των δύο αιθουσών. 
 
Η ανακαίνιση περιλαμβάνει αφενός την επέκταση του χώρου με την προσάρτηση του γραφείου όπου σήμερα στεγάζεται η Μειοψηφία και αφετέρου την αναδιάταξη των εδράνων στη μεγάλη αίθουσα, με ταυτόχρονη αύξησή τους. Με τη νέα διάταξη, τα έδρανα θα αναπτύσσονται, σε τρία επίπεδα, σε σχήμα Π γύρω από τα έδρανα του Προεδρείου, που θα τοποθετηθεί στη νότια πλευρά της αίθουσας. Στην ανατολική πλευρά της, θα διαταχθούν τα έδρανα των δημοσιογράφων και οι θέσεις του κοινού στο χώρο όπου σήμερα στεγάζεται η Μειοψηφία.
Όταν πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση, η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου θα διαθέτει θέσεις για τα μέλη του Σώματος (είναι 41), 5 δημοσιογραφικές και περίπου 20 για το κοινό.
 
aithousa.JPGdimotikou-sumvouliou.JPGsymvasi_gia_aithousa_dimotikou_symvouliou.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech