Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Νίκος Συρανίδης στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε χθες ο Νίκος Συρανίδης, «χρυσός» Ολυμπιονίκης στις συγχρονισμένες καταδύσεις και η εκπαιδευτικός Έφη Πράτη και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Οι επισκέπτες ενημέρωσαν τον Π. Νίκα σχετικά με το εργαστήρι Ολυμπισμού, με τίτλο «Αξίες Ολυμπιακές», που διοργανώνουν μεταξύ 21 και 25 Ιουλίου στην Καλαμάτα η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.) και ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος. Το εργαστήρι Ολυμπισμού διεξάγεται στο πλαίσιο του Summer Camp του Μεσσηνιακού.

Τα παιδιά, ηλικίας 5 έως 15 ετών, που μετέχουν, έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν την Ολυμπιακή μας ιστορία μέσα από το εκπαιδευτικό βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α., με τίτλο: «Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!», το οποίο έχει γράψει, αφιλοκερδώς, η Ιλεάνα Κλοκώνη και είναι αφιερωμένο στα παιδιά που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο και στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη- ΕΛΠΙΔΑ».

Παράλληλα, τα παιδιά λαμβάνουν μέρος σε βιωματική προσέγγιση του αγωνίσματος του Νίκου Συρανίδη στην πισίνα, υπό τις οδηγίες του.  

book.jpgek.jpgmgs.jpgsuranidis.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech