Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εθελοντική Κινητικότητα: πιο γρήγορα η σύνταξη αποφάσεων μετατάξεων

Την 30ή Ιουλίου 2014 ψηφίστηκε στη Βουλή, στο σχέδιο νόμου «Νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας-Αττικής και άλλες διατάξεις», τροπολογία αναφορικά με το Πρόγραμμα Εθελοντικής Κινητικότητας. Με την τροπολογία αυτή δίνεται πλέον η δυνατότητα να ολοκληρωθούν άμεσα, δηλαδή και πριν από τις καταληκτικές ημερομηνίες που προβλέπει ο νόμος, οι διαδικασίες μετάταξης υπαλλήλων μέσω της εθελοντικής κινητικότητας από τους φορείς υποδοχής.

Με τη νέα ρύθμιση διευκολύνεται η απρόσκοπτη εφαρμογή του Προγράμματος Εθελοντικής Κινητικότητας, καθώς δίδεται η δυνατότητα να μπορεί να συνταχθεί η απόφαση μετάταξης, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου, από την επομένη κιόλας της υποβολής της αίτησης και σε κάθε περίπτωση το αργότερο έως και τις 5.9.2014.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Στo πλαίσιο της εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, ο Δήμος Αλεξάνδρειας Νομού Ημαθίας, ο Δήμος Λήμνου Νομού Λέσβου και ο Δήμος Ναυπακτίας Νομού Αιτωλοακαρνανίας, επιθυμούν να καλύψουν διάφορες ειδικότητες, με προσωπικό μόνιμο ή ΙΔΑΧ, από άλλους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού (η προθεσμία λήγει στις 29-8-2014).

Παρατίθενται τα σχετικά έγγραφα από το Δήμο Αλεξάνδρειας, το Δήμο Λήμνου και το Δήμο Ναυπακτίας.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech