Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αποκαθίστανται τα κτήρια κληροδοτήματος Αναστασόπουλου στον Πειραιά

Σε πρόσφατη μετάβασή του στον Πειραιά, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Δημαρχείο και συνοδευόμενος από τον Πέτρο Πουλικαράκο, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά, μετέβη στα δύο κτήρια του κληροδοτήματος Κωνσταντίνου Αναστασόπουλου, του Δήμου Καλαμάτας, η αποκατάσταση των οποίων έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ – ΠΕΠ Αττικής με προϋπολογισμό 2.175.000 ευρώ. Τα κτήρια αυτά, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βούλγαρη, ανακατασκευάζονται από το Δήμο Πειραιά προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως ΚΑΠΗ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει υπογραφεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ των Δήμων Καλαμάτας και Πειραιά, για την αξιοποίηση αυτών των ακινήτων, με αμοιβαίο όφελος.

Αυτά τα δύο κτήρια είχαν μετατραπεί σε χώρους καταφυγής περιθωριακών στοιχείων και ο Δήμος Καλαμάτας είχε κατ’ επανάληψη συρθεί στα δικαστήρια, για εγκατάλειψη των συγκεκριμένων κτηρίων.

Τονίζεται, τέλος, πως ο Δήμος Καλαμάτας δεν μπορούσε να πάρει χρήματα από το ΠΕΠ Αττικής για την αποκατάσταση των κτηρίων του κληροδοτήματος Αναστασόπουλου.

klirodotima-anastasopoulou.JPGklirodotima-anastasopoulou_1.JPGklirodotima-anastasopoulou_2.JPGklirodotima-anastasopoulou_3.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech