Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Επίδοση επιταγών στους δικαιούχους υποτροφιών Λυκούργου Σκιά

Τις επιταγές, καθεμιά ύψους 4.800 ευρώ, που αντιστοιχούν στις υποτροφίες Λυκούργου Σκιά για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014, επέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος σε νέους δικαιούχους και εκπροσώπους τους. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε να έχουν οι υπότροφοι καλές σπουδές και επεσήμανε πως ο Δήμος Καλαμάτας, αξιοποιώντας τα ακίνητα που κατέλιπε ο αείμνηστος Λυκούργος Σκιάς, θα φροντίσει να αυξηθεί ο αριθμός των υποτροφιών.

Οι υποτροφίες δίδονται σε φοιτητές από τα έσοδα των τριών ακινήτων του κληροδοτήματος Λυκούργου Σκιά. Ήδη ο Δήμος Καλαμάτας έχει προσφέρει 8 υποτροφίες όσον αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2012 – 2013 και οι υπότροφοι αυτοί εξακολούθησαν να ενισχύονται για το ακαδημαϊκό έτος 2013 – 2014. Για τη συγκεκριμένη περίοδο, δίδονται άλλες 8 – καινούργιες - υποτροφίες  σε επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, που αποφοίτησαν από το Λύκειο το 2013. Οι νέοι υπότροφοι είναι: Μαυριτσάκης Παναγιώτης του Ιωάννη, Ηλιόπουλος Παναγιώτης του Αναστασίου, Ζέρβα Μαρία του Δημητρίου, Σπηλιόπουλος Απόστολος του Αναστασίου, Κομποχόλη Γεωργία του Γεωργίου, Πλιού Γεωργία του Παναγιώτη, Καρκαλούτσου Μυρτώ του Παρασκευά και Αλαγάς Ραφαήλ – Κωνσταντίνος του Παναγιώτη.

Επισημαίνεται πως στην Επιτροπή, η οποία επιλέγει τους υποτρόφους, δεν μετέχει εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας, αλλά τη συγκροτούν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

upotrofies.JPGupotrofies_1.JPGupotrofies_2.JPGupotrofies_3.JPGupotrofies_5.JPGupotrofies_6.JPGupotrofies_7.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech