Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συναυλία πέντε σημαντικών καλλιτεχνών στο Δημοτικό Στάδιο

Οι δύο πιο «δυνατές» συναυλίες του καλοκαιριού ενώθηκαν: Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ελευθερία Αρβανιτάκη και Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης. Και οι πέντε ταξίδεψαν το κοινό με τα λατρεμένα τραγούδια τους πίσω στο χρόνο, δημιούργησαν την ατμόσφαιρα της παρέας, έκαναν όλους να σιγοτραγουδούν ακόμα και τις καινούργιες τους δημιουργίες. Τραγουδούσαν αλλά και συνομιλούσαν συχνά με το κοινό, με χιουμοριστική διάθεση, ζωντάνια και κέφι, σε συνεργασία με αξιόλογους μουσικούς.

Όλοι μαζί, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, προσέφεραν μιαν υπέροχη βραδιά σε όλους όσοι κατέκλυσαν από νωρίς το Δημοτικό Στάδιο, μια βραδιά που το κοινό θα θυμάται για πολλά χρόνια.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 11 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2014, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «Φάρις».

megali-sunavlia.jpgmegali-sunavlia_1.jpgmegali-sunavlia_2.jpgmegali-sunavlia_3.jpgmegali-sunavlia_4.jpgmegali-sunavlia_5.jpgmegali-sunavlia_6.jpgmegali-sunavlia_7.jpgmegali-sunavlia_8.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech