Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εγκαινιάσθηκε η βιβλιοθήκη της «Ελπίδας Άριος», σε δημοτικό κτήριο

Χθες, Τετάρτη 13 Αυγούστου και ώρα 21.00 πραγματοποιήθηκαν από το Δήμαρχο Καλαμάτας τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Ελπίδα Άριος». Η βιβλιοθήκη λειτουργεί σε χώρο που παραχώρησε ο Δήμος, στον πρώτο όροφο του δημοτικού κτηρίου στον Άρι (πρώην Δημαρχείο).
 
egkainia vivliothikis arios 
 
 
Μετά την τελετή αγιασμού, ο Δήμαρχος – σε χαιρετισμό που απηύθυνε - τόνισε ότι «θα πρέπει να στρέψουμε τα παιδιά σε δημιουργικές δραστηριότητες». Υποσχέθηκε ότι θα γίνει προσπάθεια για επιπλέον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης με βιβλία - ήδη χθες παραδόθηκαν πολλά από τη βιβλιοθήκη του Δημοτικού Συμβουλίου - και θα υπάρξει  μέριμνα από πλευράς του Δήμου για ηλεκτρονικό εξοπλισμό. «Θα πρέπει να λειτουργεί ο χώρος ως κυψέλη γνώσης και καθοδήγησης για τα παιδιά» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος και ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου «Ελπίδα Άριος» για αυτή την προσπάθεια, αλλά και το Σύλλογο Γυναικών Άριος για την ανελλιπή συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου.
 
egkainia vivliothikis arios 5 egkainia vivliothikis arios 8
 
Σε όσους παρευρέθησαν, προσφέρθηκαν λιχουδιές που είχαν μαγειρέψει τα παιδιά του Συλλόγου «Ελπίδα Άριος», ενώ εκπρόσωποι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος βαθμολόγησαν τα φαγητά και τα γλυκά και τους απένειμαν βραβεία.
 
egkainia vivliothikis arios 4   
 
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ
 
Κατόπιν, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τις αποθήκες του πρώην Συνεταιρισμού Άριος, των οποίων η ανακατασκευή και διαμόρφωση έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα LEADER, για μετατροπή τους σε πολυχώρο αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.
 
egkainia vivliothikis arios 11
 
1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ
 
Σημειώνεται πως την Τρίτη 19 Αυγούστου και ώρα 18.00 θα διοργανωθεί από το Σύλλογο «Ελπίδα Άριος» το 1ο Τουρνουά Πινγκ-Πονγκ για όλες τις ηλικίες στο κλειστό γυμναστήριο της ομάδας (αποθήκες πρώην Συνεταιρισμού Άριος). Για συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο των αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου Ιάκωβο Περρωτή, τηλ. 6972 921492 και στα μέλη του Συλλόγου, καθημερινά 19.00 - 21.00 στο γυμναστήριο της ομάδας.   
 
 
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech