Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνεδρίασε η Οικονοµική Επιτροπή στις 19 Αυγούστου 2014

Κατά τη σημερινή, 36η/2014, συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής του ∆ήµου Καλαµάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεµάτων, ως ακολούθως:

1. Επί αιτηµάτων υπαγωγής στη ρύθµιση του Ν. 4257/2014. Εγκρίθηκαν σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση μέχρι τις 28 Αυγούστου.

2. Αποδέσµευση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.

3. ∆ιάθεση πιστώσεων δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε – μεταξύ άλλων – όσον αφορά  σε επιχορήγηση προς τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού Δήμου Καλαμάτας ύψους 50.000 ευρώ, όπως και για τη συντήρηση – ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών ύψους 34.350,81 ευρώ, καθώς και για επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού μέσω ΔΕΔΔΗΕ ύψους 27.000 ευρώ.

asfaltos

4. Αναµόρφωση δηµοτικού προϋπολογισµού οικον. έτους 2014. Εγκρίθηκε.

ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΑΙΑ

5. Ανάδειξη αναδόχου για εκτέλεση µε απευθείας ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση τοίχου αντιστήριξης και περιβάλλοντος χώρου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας στην Τοπική Κοινότητα Αιθαίας». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε έργο προϋπολογισμού 4.310 ευρώ με το ΦΠΑ και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Τεχνική Εταιρεία Κατασκευών Τσερπές – Κωτσάκης – Παπαδέας ΟΕ «Ανέλιξη ΟΕ» που προσέφερε έκπτωση 4%.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

6. Επί του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισµού για την «Προµήθεια δοµικών υλικών από µάνδρα». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε προμήθεια σβησμένης ασβέστου και κατόπιν κληρώσεως αναδείχθηκε προμηθευτής η Δ. Κ. Πανταζής ΟΕ, με δαπάνη 369 ευρώ με το ΦΠΑ.

7. Επί του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισµού για την «Προµήθεια ξυλείας». Εγκρίθηκε και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η Γ. Μ. Μαθιόπουλος ΑΕ έναντι ποσού 24.394,59 ευρώ με το ΦΠΑ.

ksuleia

8. Επί του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισµού για την «Προµήθεια ειδών µορφοσιδήρου». Εγκρίθηκε και ο Δήμος θα προμηθευθεί υλικά ανά είδος ανάλογα με την πλέον συμφέρουσα προσφορά από τις επιχειρήσεις Κολλιτσιδάκης Μιχαήλ και Σία ΕΕ, Παναγιώτης Γ. Σταθόπουλος και Σία ΕΕ και Αφοί Β. Λαγανάκου ΟΕ.

9. Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών για τη «Λειτουργία κινητής µονάδας επεξεργασίας ΑΣΑ µε στόχο την ανάκτηση – αξιοποίηση όλων των παραγόµενων προϊόντων (κόµποστ – ανακυκλώσιµα κ.λπ.)». Εγκρίθηκε όσον αφορά σε παροχή υπηρεσιών προϋπολογισμού 226.000 ευρώ με το ΦΠΑ.

aporrim

10. ∆ιόρθωση της υπ’ αριθµ. 60/2014 απόφασης της Οικονοµικής Επιτροπής, σχετικής µε την κοστολόγηση υλικών ζηµιών που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχηµα, ως προς τα ονοµατεπώνυµα του ιδιοκτήτη και του οδηγού του οχήµατος. Εγκρίθηκε.

11. Απόδοση παγίας προκαταβολής ∆ηµοτικών - Τοπικών Κοινοτήτων ∆ήµου Καλαµάτας. Εγκρίθηκε.

12. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής (εκτός ημερησίας διατάξεως). Εγκρίθηκε η άσκηση προσφυγής κατά απόφασης του περιφερειάρχη, με την οποία επεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ στο Δήμο Καλαμάτας σχετικά με την κατασκευή τεχνικού έργου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech