Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ για το «Ταξίδι της Ελπίδας» επισκέφθηκε το Δημαρχείο

Αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ, με επικεφαλής τον πρόξενο MeshariAl-Mezyed, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Ε. Νίκα και τον ενημέρωσε σχετικά με την άφιξη του πλοίου «Journey of Hope» (το ταξίδι της Ελπίδας), στο λιμάνι της πόλης μας, αύριο, Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 20.30.

Το πλοίο εκτελεί μια ανθρωπιστική αποστολή, υπό την αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah, με σκοπό να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες  και τα επιτεύγματα  του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες όπως το Σύνδρομο Down, από αυτισμό και από άλλες νοητικές ασθένειες.

Στη σύντομη συζήτηση αποφασίστηκε να υπάρξει αύριο, στις 20.30, στην Κεντρική Προκυμαία Καλαμάτας, εκδήλωση υποδοχής από το Δήμο Καλαμάτας, στην οποία θα συμμετάσχει και αντιπροσωπεία από αντίστοιχους φορείς και συλλόγους του Δήμου μας.

Ο Πρόξενος κος Meshari Al-Mezyed εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ομορφιά και την εύκολη προσβασιμότητα της Καλαμάτας και υποσχέθηκε να διαδώσει σε όλες τις πρεσβείες του Αραβικού Κόλπου την ομορφιά της περιοχής και τη φιλοξενία, για την οποία φημίζονται οι κάτοικοί της. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Καλαμάτας ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για την επίσκεψή τους στην Καλαμάτα  και τους έδωσε συγχαρητήρια για την ευαισθησία τους και τη συγκεκριμένη δράση. 

mesa.JPGmesa_1.JPGmesa_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech