Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται από χθες, 25 Αυγούστου 2014 και θα ισχύσουν έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2015, για την ασφαλή εκτέλεση του έργου αυτοκινητόδρομος Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτας σε δύο σημεία, ως εξής:

1. Διακοπή κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις στο 1,5 χιλιόμετρο της δημοτικής οδού Καλαμάτας- Λαιίκων, στο ύψος κατασκευής του ΑΚ ισόπεδου κόμβου Λαιίκων, λόγω εργασιών κατασκευής άνω διάβασης στην οδό που οδηγεί από Λαίικα προς Καλαμάτα και αντίστροφα.

2. Διακοπή κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις, στη χιλιομετρική θέση 1+000 της υφιστάμενης οδού, που ενώνει την Παλαιά Εθνική Οδό Καλαμάτας- Σπάρτης με τον οικισμό Καλλιθέα, λόγω εργασιών κατασκευής άνω διάβασης.

Η κυκλοφορία πάσης φύσεως οχημάτων και στα δύο σημεία θα διεξάγεται από παρακαμπτήρια τμήματα, σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας.

Η ανάδοχος κοινοπραξία Μορέας Α.Ε. υποχρεούται καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των προαναφερομένων εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί την απαιτούμενη οδική σήμανση, καθώς επίσης και να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech