Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

«Ήταν... αλλιώς», χθες, με τη Δήμητρα Γαλάνη

Μια υπέροχη βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας. Η μοναδική Δήμητρα Γαλάνη, σε μια  συναυλία που διοργανώθηκε με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. «Φάρις», απέδειξε στο κοινό πόσο διαχρονική και επίκαιρη καλλιτέχνης παραμένει.

galani 9

Τραγούδησε με ψυχή όλα τα τραγούδια, δικά της αλλά και αγαπημένα της άλλων καλλιτεχνών, ενώ παρουσίασε  τον νέο της δίσκο «Αλλιώς», που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε στίχους του Παρασκευά Καρασούλου και έδωσε και το όνομά του στην περιοδεία της.

Τελείωσε τη συναυλία της καταχειροκροτούμενη, με το τραγούδι «Αλλιώς» και ευχήθηκε στο κοινό «να είναι όλα για όλους μας αλλιώς προς το καλύτερο από αύριο κιόλας».

galani 4

Μετά το τέλος της συναυλίας, θαυμαστές και θαυμάστριες την επισκέφθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί της στο καμαρίνι της, όπου η Δήμητρα Γαλάνη τους υποδέχθηκε θερμά.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι πιο καλοί της φίλοι, οι μουσικοί με τους οποίους συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (τύμπανα), ο Λάμπης Κουντουρόγιανης (ηλεκτρική κιθάρα), ο Νίκος Μέρμηγκας  (λαούτο, μαντολίνο, λάφτα, κιθάρα), ο Σπύρος Μάνεσης (πιάνο), ο Στέλιος Προβής (μπάσο), ενώ την επιμέλεια του ήχου είχε ο Γιώργος Βουδαντάς και ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech