Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Φθάνει σήμερα το πλοίο «Το ταξίδι της ελπίδας» από το Κουβέιτ

Σήμερα, Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 και ώρα 20.30 θα αφιχθεί στο λιμάνι της Καλαμάτας το πλοίο «Το ταξίδι της ελπίδας», το οποίο εκτελεί μια ανθρωπιστική αποστολή, υπό την αιγίδα της Α.Υ. του Εμίρη του Κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Al-Ahmed Al-Jaber Al-Sabah. Σκοπός της αποστολής είναι να ενημερώσει τις κοινωνίες των πόλεων που επισκέπτεται για την προσφορά, τις πρωτοβουλίες και τα επιτεύγματα του Κράτους του Κουβέιτ στην αντιμετώπιση και φροντίδα των παιδιών που πάσχουν από ασθένειες, όπως το Σύνδρομο Down, από αυτισμό και από άλλες νοητικές ασθένειες.

Για το λόγο αυτό χθες επισκέφθηκε το Δήμαρχο αντιπροσωπεία από το Κουβέιτ, με επικεφαλής τον πρόξενο Meshari Al-Mezyed και τον ενημέρωσε σχετικά με την άφιξη της αποστολής.

kuwait

Ο Δήμος Καλαμάτας έχει προγραμματίσει εκδήλωση υποδοχής της σημαντικής αυτής αποστολής. Το πλοίο θα το υποδεχθούν στην είσοδο του λιμανιού τέσσερα ιστιοφόρα σκάφη από τους Ναυτικούς Ομίλους της Μεσσηνίας, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Παναγιώτης Νίκας θα υποδεχθεί την αντιπροσωπεία του Κουβέιτ μπροστά από το σημείο που θα πλαγιοδετήσει το πλοίο. Θα ακολουθήσει γνωριμία και ανταλλαγή δώρων με τους Συλλόγους Αμέα του Δήμου μας, παραδοσιακή μουσική και χορός και τέλος θα υπάρξει ένα κέρασμα τοπικών προϊόντων. 
 
journey of hope
 
Στην εκδήλωση υποδοχής θα συμμετάσχει δεκαμελής αντιπροσωπεία από το Σύλλογο Παραδοσιακών χορών ΞΕΝΙΑ, εικοσαμελής αντιπροσωπεία από τους Συλλόγους: Γονέων και κηδεμόνων Αμεα Μεσσηνίας «Η υπομονή», Φίλων Αμέα, Γονέων και Κηδεμόνων Ε.Ε.Ε.Ε. Καλαμάτας, Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικού Δημοτικού Καλαμάτας, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και από το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Καλαμάτας και το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό.
 
journey_of_hope.jpgkuwait.JPG
   
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech