Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Elite City Resort, διεξάγεται από χθες, για δεύτερη συνεχή χρονιά, Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητιατρικής και Αθλητικών Κακώσεων. Το συνέδριο, που θα διαρκέσει έως και τις 30 Αυγούστου, διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Αθλητικού Τραύματος (EFOST), το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Ειδικών Αθλητιάτρων (ECOSEP) και η Ιταλική Εταιρεία Μυών, Τενόντων, Συνδέσμων (ISMuLT).

afisa

Εκτός από τους ξένους ομιλητές και συμμετέχοντες, θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο πολλοί Έλληνες επιστήμονες από το χώρο της Ιατρικής και της Φυσικοθεραπείας, καθώς και επιστήμονες της Άθλησης. Υπεύθυνος διοργανωτής του Συνεδρίου είναι ο Καλαματιανός (κατάγεται από τη Δ.Ε. Θουρίας) Γεώργιος Τσικούρης, ορθοπαιδικός χειρουργός και ειδικός αθλητίατρος του Πανεπιστημίου Nottingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας, στο σημείο του συνεδρίου, εκπροσωπείται από υπαλλήλους του Γραφείου Τουριστικής Υποστήριξης, οι οποίοι παρέχουν έντυπο υλικό σχετικά με την περιοχή καθώς και πληροφορίες τουριστικού περιεχομένου.

Πληροφορίες για το 2ο Συνέδριο, καθώς και το επιστημονικό πρόγραμμα, μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα www.kalamatasummercamp.gr.

afisa.jpgsummercamp.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech