Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Έπαινος Δημάρχου για την προσφορά Μπαζίγου

Ο Θεόδωρος Μπαζίγος αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας, την οποία κατείχε επί 33 χρόνια. Ο κ. Μπαζίγος, με δήλωσή του, αναφέρεται στη διαδρομή του αυτή, που προέκυψε από την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του σε 10 εκλογικές διαδικασίες, ενώ απευθύνει ευχαριστίες προς όσους τον βοήθησαν και του συμπαραστάθηκαν.
Με αφορμή την αποχώρηση του κ. Μπαζίγου από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων, ο Δήμαρχος του απέστειλε την ακόλουθη επιστολή:
 
«Η αποχώρησή σου από τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας ΕΒΕΣ Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας ολοκληρώνει έναν κύκλο προσφοράς εκ μέρους σου στον κλάδο των ελευθέρων επαγγελματιών και βιοτεχνών, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία. Επί 33 χρόνια υπηρέτησες ως Πρόεδρος το κοινό καλό, κατακτώντας συνεχώς την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σου. Ταυτόχρονα, αναδείχθηκες μέλος των ΔΣ, πάντοτε αιρετός, σε υπερκείμενα Όργανα, τόσο συνδικαλιστικά όσο και ασφαλιστικά, γεγονός που σου έδωσε τη δυνατότητα και της πανελλαδικής προσφοράς.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ο Καλαματιανός λαός σε τίμησε αναδεικνύοντάς σε δημοτικό σύμβουλο και μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας. Η αγωνιστικότητά σου ήταν αδιάπτωτη, και η προσφορά σου μεγάλη στο Δήμο και τους συνδημότες μας.  Για όλα αυτά, σε συγχαίρω και σε ευχαριστώ. Οπωσδήποτε, το γεγονός της παραίτησής σου από την προεδρία της ΟΕΒΕΣ δεν σημαίνει και απομαχία. Η πείρα σου, οι γνώσεις και η διάθεσή προσφοράς από πλευράς σου θα είναι πολύτιμες για μένα, το Δήμο Καλαμάτας και τους συναδέλφους σου – επαγγελματίες».
 
 
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech