Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Εκλογή εκπροσώπων Δημοτικών Συμβουλίων στην ΠΕΔ Πελοποννήσου

Μετά την εκλογή Προεδρείου, μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας θα εκλέξουν και τους εκπροσώπους τους στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος».

Το Δήμο Καλαμάτας θα εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος, αυτοδικαίως ως εκ του αξιώματός του και 12 δημοτικοί σύμβουλοι, δηλαδή οι εκπρόσωποι θα είναι συνολικά 13. Τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου θα απαρτίζουν 125 εκπρόσωποι, εκ των οποίων οι 26 Δήμαρχοι και οι 99 δημοτικοί σύμβουλοι. Πίνακα με την ανά Δήμο εκπροσώπηση μπορείτε να δείτε εδώ.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου, το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου, θα εκλέξει το ΔΣ αυτής, αποτελούμενο από 21 μέλη, καθώς και τους εκπροσώπους της στην ΚΕΔΕ, όπως και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου. Τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΔ θα αναδείξουν κατόπιν Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα, οι οποίοι μαζί με δύο μέλη θα αποτελούν την 5μελή Εκτελεστική της Επιτροπή.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech