Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου
Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς το Δήμαρχο για την επανεκλογή του, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός. Ο κ. Μισθός, μεταξύ άλλων, επισημαίνει πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του «είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους φορείς επιδιώκοντας τη συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα όποια ζητήματα ανακύπτουν και αφορούν στο χώρο της εκπαίδευσης».
 
Η επιστολή του κ. Μισθού έχει ως ακολούθως:
 
«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε, 
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας στο Δήμο Καλαμάτας, σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας και εύχομαι τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που καλείσθε να επιτελέσετε.
Ο ευαίσθητος χώρος της εκπαίδευσης απαιτεί τη στήριξη όλων μας και τη σύγκλιση των δυνάμεών μας. Τόσο εγώ, ως Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, όσο και οι συνεργάτες μου στις κατά τόπους Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους φορείς επιδιώκοντας τη συνεργασία, προκειμένου να αντιμετωπίζουμε άμεσα και αποτελεσματικά τα όποια ζητήματα ανακύπτουν και αφορούν στο χώρο της εκπαίδευσης και κατ’ επέκταση στην κοινωνία.
Έχοντας την πεποίθηση πως η κοινή προσπάθεια θα επιλύσει προβλήματα, που δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία και θα αποτρέψει τη δημιουργία νέων, είμαι στη διάθεσή σας για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της κοινωνίας μας».
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech