Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας, περιόδου 2014 / 2015

Σε 343 ανέρχονται τα παιδάκια που θα εγγραφούν ή επανεγγραφούν για την περίοδο 2014 / 2015 στους 7 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καλαμάτας, κατά 20 περισσότερα σε σχέση με πέρυσι. Ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου που είναι αρμόδιο, κατάρτισε τον κατάλογο με τα νήπια που εγγράφονται για πρώτη φορά ή επανεγγράφονται, τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ. Επισημαίνεται πως τα ονόματα που εμφανίζονται στις εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ είναι εκείνα των ωφελουμένων μητέρων και όχι των νηπίων που θα φοιτήσουν στους Παιδικούς Σταθμούς.

Σε συνέντευξη Τύπου σήμερα, ο Πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος επεσήμανε ότι «οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καλαμάτας πάνε όλο και καλύτερα», τονίζοντας πως έγινε εκτενής συντήρησή τους το καλοκαίρι. Ο κ. Αδαμόπουλος απηύθυνε εκ μέρους του Δημάρχου, αλλά και προσωπικά, ευχαριστίες προς το προσωπικό, επισημαίνοντας πως με την προσπάθεια των εργαζομένων και σε συνεννόηση μ’ αυτούς κατέστη δυνατή η εξυπηρέτηση περισσότερων παιδιών και οικογενειών.

Ο Πρόεδρος του Φορέα ευχαρίστησε, επίσης, τους γονείς, οι οποίοι διαπιστώνουν την προσπάθεια που γίνεται και εκδηλώνουν την προτίμησή τους, με αποτέλεσμα φέτος για πρώτη φορά να υπάρχει πληρότητα 100% στις θέσεις που καλύπτονται μέσω ΕΣΠΑ. Τόνισε, επίσης, ότι «είναι συνεχής ο αγώνας του Δήμου για βελτίωση των Παιδικών Σταθμών».

Επισημαίνεται πως, την προσεχή Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου, θα ακολουθήσει ανακοίνωση με κατάλογο παιδιών, οι αιτήσεις για φοίτηση των οποίων είναι σε εκκρεμότητα και τα οποία ο Φορέας θα προσπαθήσει να απορροφήσει στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου.

paidikoi.jpgpaidikoi_1.jpgpaidikoi_2.jpg

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech