Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας συναντήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος, στην ανακαινισθείσα αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τη συνάντηση, με την ευκαιρία ενάρξεως της δημοτικής περιόδου 2014 - 2019, απασχόλησαν οργανωτικά θέματα και ζητήματα καλής λειτουργίας του Δήμου, ώστε να παρέχονται όσο το δυνατόν καλλίτερες υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο Π. Νίκας ζήτησε ενότητα και σκληρή δουλειά, τονίζοντας πως «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την κοινωνική συνοχή, αλλά και για να βοηθήσουμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους μας, οι οποίοι παράγουν υψηλής ποιότητας και ονομαστά αγροδιατροφικά προϊόντα».

Αναφέρθηκε ακόμη στα έργα με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα LEADER, που θα πραγματοποιηθούν σε Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, κάλεσε δε τους Προέδρους να ιεραρχούν κατά σειρά αναγκαιότητας τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας, που ο Δήμος έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί.

Ακολούθησε εκτενής διάλογος και ο Δήμαρχος παρέσχε πολλές επεξηγήσεις και πληροφορίες προς νέους και παλιότερους αιρετούς των Κοινοτήτων του Δήμου.

proedroi.JPGproedroi_1.JPGproedroi_2.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech