Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης

Ολοκληρώθηκε μια ακόμα σημαντική διοργάνωση ελεύθερης κατάδυσης, που διεξήχθη στην Καλαμάτα, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ελεύθερης Κατάδυσης - AIDA Freediving Cup Circuit

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο διοργανώθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, τον ΝΑΣΚ «Αίολος» και τον Σταύρο Καστρινάκη από το Free Diving Club Greece, εκπαιδευτή εκπαιδευτών ελεύθερης κατάδυσης και διοργανωτή των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων 2011, 2013.

Οι διαγωνιστικές διαδικασίες του Κυπέλλου φιλοξενήθηκαν επί τρεις εβδομάδες στο Μεσσηνιακό Κόλπο, προσφέροντας μεγάλες συγκινήσεις σε όσους μετείχαν και στους φίλους του αθλήματος ανά τον κόσμο. Μια αγωνιστική ημέρα πραγματοποιήθηκε στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

sp

Τόσο στην πισίνα, όσο και στην ανοικτή θάλασσα οι αγωνιστικές ημέρες υπήρξαν απολύτως επιτυχημένες και τίθενται, με αυτόν τον τρόπο, γερές βάσεις για να διεκδικήσει και πάλι η Καλαμάτα τη μεγαλύτερη διοργάνωση ελεύθερης κατάδυσης για το 2015, το Παγκόσμιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης Ανοικτής Θαλάσσης.  

fd 11

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους διακριθέντες της διοργάνωσης, στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας.

aponomi 7

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ AIDA FREEDIVING CUP CIRCUIT

Άνδρες:

Jesper Stechmann (1ος)

Stig Pryds (2ος)

Yaron Hoory (3ος)

aponomi

Γυναίκες:

Liv Philip(1η)

Georgina Miller (2η)

DesireeBalfelt(3η)

aponomi 5

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται στον ορθοπαιδικό χειρουργό - αθλητίατρο Θεοφάνη Βασιλακάκο και στο παράρτημα Μεσσηνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, που ανέλαβαν την ιατρική κάλυψη των αγώνων αφιλοκερδώς.

Σημειώνεται ότι το Free Diving Club Greece αποκτά πλέον μόνιμη έδρα στην Καλαμάτα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις της ελεύθερης κατάδυσης να επισκέπτονται την πόλη και να προπονούνται στο Μεσσηνιακό Κόλπο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech