Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Δόθηκαν έπαινοι και έπαθλα σε μαθητές, που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς Επιστημονικών Εταιρειών

Επαίνους και έπαθλα επέδωσε σήμερα ο Δήμαρχος, σε μαθήτριες και μαθητές που διακρίθηκαν κατά τη σχολική περίοδο 2013 – 2014 στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών.

Ο Δήμαρχος τόνισε, απευθυνόμενος στις μαθήτριες και τους μαθητές, σε γονείς και εκπαιδευτικούς που είχαν προσέλθει στο Δημαρχείο, πως η παρουσία των μαθητών και οι επιτυχίες τους δίδουν «μεγάλη αισιοδοξία, ελπίδα, όχι ουτοπική». Ο Π. Νίκας ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά, καθώς και τους γονείς για την υποστήριξη που τους παρέχουν, όπως και τους εκπαιδευτικούς. Ανέφερε, ακόμη, πως σχετική πρόταση για την επίδοση επαίνων και επάθλων είχε κάνει ο τότε δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δικαιουλάκος. Ο Δήμαρχος προσέθεσε πως «ο Δήμος Καλαμάτας θα τιμά όσους πετυχαίνουν τέτοιες διακρίσεις, ως παράδειγμα για όλους τους μαθητές».

Είπε, ακόμη, πως όταν οι μαθητές βγουν στην αγορά εργασίας, «υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε ομαλές πολιτικές συνθήκες και ηρεμία», η πόλη μας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορούν να επιστρέψουν εδώ, ώστε να αποφευχθεί η ονομαζόμενη «διαρροή εγκεφάλων».

Σε εφαρμογή αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου, επιδόθηκαν 46 έπαινοι σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και χρηματικά έπαθλα σε καθέναν από τους 11 διακριθέντες που πέρυσι φοίτησαν στην Γ΄ Λυκείου. Σημειώνεται πως υπάρχουν ορισμένοι μαθητές, οι οποίοι διακρίθηκαν σε δύο διαγωνισμούς Επιστημονικών Εταιρειών.

Μπορείτε να δείτε εδώ πίνακα με τους διακριθέντες μαθητές οι οποίοι πέρυσι φοιτούσαν στο Γυμνάσιο, ενώ παρατίθεται και πίνακας με τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν και φοιτούσαν στο Λύκειο τη χρονιά 2013 – 2014.

vraveia.JPGvraveiaa.JPGvraveia_1.JPGvraveia_2.JPGvraveia_3.JPGvraveia_4.JPGvraveia_5.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech