Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Σύσκεψη στον Πειραιά για την κρουαζιέρα

Σε σύσκεψη με αντικείμενο την κρουαζιέρα μετέσχε ο Δήμαρχος, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, με εκπροσώπους εταιρειών του κλάδου αυτού, ύστερα από αίτημα του Δήμου. Σ’ αυτήν συζητήθηκε η επιδίωξη του Δήμου για αύξηση των επισκέψεων κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι της Καλαμάτας.

Στη σύσκεψη, εκφράσθηκε η εκτίμηση όλων για το σπουδαίο μέλλον της Καλαμάτας όσον αφορά στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας ζήτησαν από το Δήμο την υποβολή φακέλου, στον οποίο θα περιλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά του λιμανιού, στοιχεία για την ελκυστικότητα της πόλης και, κυρίως, οι δυνατότητες εκδρομών – επισκέψεων στη γύρω περιοχή.

Ο φάκελος αυτός πρέπει να είναι έντυπος και ηλεκτρονικός και θα αποσταλεί σε φορείς της κρουαζιέρας, αλλά και σε συνέδρια ή εκθέσεις που θα έχουν αντικείμενο την κρουαζιέρα. Οι εταιρείες του κλάδου ζητούν εναλλακτικούς προορισμούς, που για να μπουν στον προγραμματισμό επισκέψεων των κρουαζιεροπλοίων χρειάζεται τριετία.

Ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι μέχρι τέλους Οκτωβρίου θα έχει αποστείλει σχετικό φάκελο.

krouaziera.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech