Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Το νέο ΔΣ του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Καλαμάτας στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα το νέο ΔΣ του τμήματος Καλαμάτας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και συναντήθηκε με το Δήμαρχο. Το νέο ΔΣ απαρτίζεται από τις κυρίες Νάνσυ Ψυλάκη, πρόεδρο, Όλγα Κουρή, αντιπρόεδρο, Σοφία Λαγωνικάκου, γραμματέα, Βάσω Μακρή τοπική υπεύθυνη υλικού και Εστίας και Πετρούλα Γραμμένου, τοπική έφορο.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τις εκπροσώπους του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Οδηγισμού, τονίζοντας πως σχηματισμοί όπως αυτός τον οποίον υπηρετούν, διδάσκουν από νωρίς τους ανθρώπους να ζουν οργανωμένη ζωή, με κανόνες και τους κοινωνικοποιούν. Προσέθεσε, δε, ότι στην εποχή μας «οι οργανώσεις με εθελοντικό χαρακτήρα είναι περισσότερο πολύτιμες από ποτέ».
Ο Π. Νίκας ανέφερε ακόμη πως ο Δήμος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για το Διεθνές Φεστιβάλ και Διαγωνισμό Χορωδιών, που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα μεταξύ 14 και 18 Οκτωβρίου 2015, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό Interkultur. Επίσης, έκανε λόγο και για την προσπάθεια της Καλαμάτας, για την οποία υπάρχει σχεδόν ομοφωνία, ώστε η πόλη μας να αναδειχθεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021. Ζήτησε, δε, τη βοήθεια του ΣΕΟ, την οποία οι εκπρόσωποί του υποσχέθηκαν. Ο Δήμος, στο πλαίσιο συνεργασίας του με όλους τους εθελοντικούς φορείς, συνεργάζεται με το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και θα συνδράμει τις εκδηλώσεις του στο μέτρο του δυνατού.
 

seo.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech