Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, από τις απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, και από τα δυτικά.

αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους και πιθανώς κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, αρχικά στο Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Δυτική Μακεδονία, την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

2. Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, τα φαινόμενα της προηγούμενης παραγράφου θα επηρεάσουν αρχικά όλη την ηπειρωτική χώρα και βαθμιαία θα επεκταθούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες στα δυτικά.

3. Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου:

α) βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές θα εκδηλωθούν στη Κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Ανατολική Πελοπόννησο, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη

β) στα ανατολικά θα επικρατήσουν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι ( 8 με 9 μποφόρ), ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε όλη τη χωρά (περίπου 8 με 10 βαθμούς)

γ) τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά.

mpora.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech