Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Επισκευές και βελτιώσεις πεζοδρομίων στην Καλαμάτα

Παρεμβάσεις για την κατασκευή – αποκατάσταση πεζοδρομίων στην Καλαμάτα, εκτελέσθηκαν από συνεργείο του Δήμου κατά το προηγηθέν χρονικό διάστημα.
Στη γωνία Αριστοδήμου και Γεωργούλη, καθαιρέθηκε το παλιό, τσιμεντένιο και φθαρμένο πεζοδρόμιο, κατασκευάσθηκε υπόβαση και έγινε πλακόστρωση με πλάκες πεζοδρομίου. Η παρέμβαση έγινε σε χώρο με συνολικό μήκος 30 μέτρα και με μέσο πλάτος 2 μέτρα.
Επίσης, στη συμβολή Φαρών και Βασιλίσσης Όλγας (ανατολικά), πραγματοποιήθηκε τσιμεντόστρωση και κατασκευή κρασπέδου, κατά μήκος της οδού Φαρών και επί της Βασιλίσσης Όλγας.
Ακόμη, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας και στη συμβολή της με τον πεζόδρομο Ανδρέα Σκιά, όπου λίμναζαν νερά όταν έβρεχε, έγινε εκσκαφή, διαμόρφωση του εδάφους και σκυροδέτηση για τη διευθέτηση του ρείθρου, ώστε να γίνεται καλή απορροή των ομβρίων στο παρακείμενο φρεάτιο.
Περαιτέρω, στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Φαρών υπήρχαν δύο δένδρα, των οποίων οι ρίζες είχαν ανασηκώσει τις πλάκες του πεζοδρομίου. Μετά τη δενδροκοπή, πραγματοποιήθηκαν εκρίζωση, καθαίρεση των κατεστραμμένων πλακών και νέα πλακόστρωση, επί μήκους 15 μέτρων και σε πλάτος 1,5 μέτρου.
Τέλος, διενεργείται τσιμεντόστρωση στο νότιο πεζοδρόμιο της οδού Κρήτης, ανατολικά της Ηρώων.
Οι παρεμβάσεις θα συνεχισθούν.
 
aristodimou_georgouli_pezodromia.JPGaristodimou_georgouli_pezodromia_1.JPGfaron_vas_olgas_pezodromia.JPGfaron_vas_olgas_pezodromia_1.JPGfaron_vas_olgas_pezodromia_2.JPGfaron_vas_olgas_pezodromia_3.JPGvas_olgas_skia_pezodromia.JPG
 
 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech