Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Φραντζή την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, από τις 09.00 έως τις 18.00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα της οδού Φραντζή, μεταξύ των οδών Αριστομένους και Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Για την εκτέλεση των εργασιών θα απαιτηθεί:
1. Η απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων στην οδό Φραντζή για το συγκεκριμένο τμήμα από τις 08.30 της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου έως το πέρας των εργασιών ανακατασκευής της οδού
2. Η διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στο τμήμα μεταξύ της οδού Σιδ. Σταθμού και της οδού Αριστομένους από τις 09.00 της Τετάρτης 8 Οκτωβρίου έως το πέρας των εργασιών ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα και
3. Η αλλαγή της διαδρομής του αστικού λεωφορείου, το οποίο διέρχεται μέσω της οδού Φραντζή. Η συγκοινωνία θα γίνεται μέσω των οδών Αριστομένους – Μακεδονίας – Νέδοντος – Αρτέμιδος, με ταυτόχρονη απαγόρευση στάθμευσης στα φανάρια της Βασ. Γεωργίου, έτσι ώστε τα λεωφορεία να μπορούν να στρίψουν στην οδό Αριστομένους (στο τμήμα από την οδό Ανδρέα Σκιά έως την οδό Αριστομένους)
Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του φρεζαρίσματος του παλαιού ασφαλτοτάπητα, η οδός Φραντζή θα είναι ανοικτή μόνο για το αστικό λεωφορείο και για οχήματα έκτακτης ανάγκης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να διευκολύνουν την όσο το δυνατόν γρηγορότερη υλοποίηση των παρεμβάσεων, καθώς και να συμμορφώνονται με τη σήμανση, αλλά και με τις υποδείξεις της Τροχαίας και των αρμοδίων του συνεργείου.
Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας οι εργασίες θα εκτελεσθούν τις επόμενες ημέρες.

asfaltostroseis_.JPGasfaltostroseis__1.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech