Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Εγκαινιάσθηκε ο οικίσκος που παραχώρησε ο Δήμος στο Φιλοζωικό

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας των Ζώων το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, διοργάνωσε την ημέρα εκείνη ολοήμερη εκδήλωση, στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, με δράσεις όπως χορογραφίες, συναυλία, δημιουργικές κατασκευές και ζωγραφιές, σκετσάκια, δημιουργία γκράφιτι από τον Σκιτσοφρενή, κυνήγι θησαυρού για μικρούς και μεγάλους, αφήγηση παραμυθιών, έκθεση φωτογραφίας, piniata, dog show, bazaar κ.ά. Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κόσμου και έντονη ήταν η παρουσία παιδιών. 
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 11.00, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του οικίσκου του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας στον παράδρομο της οδού Νέδοντος, νοτίως της γέφυρας της οδού Μακεδονίας (ανατολική πλευρά). Ο ξύλινος οικίσκος έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Καλαμάτας για τη στέγαση των δραστηριοτήτων του Ομίλου. 
Ο Δήμος Καλαμάτας συνεργάζεται αρμονικά με το Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας και μέσω προγραμματικής σύμβασης καλύπτει τις δαπάνες για στείρωση και σήμανση (με τοποθέτηση μικροτσίπ) των αδέσποτων ζώων, ενώ προσφέρει και ζωοτροφές για τη σίτισή τους, που διανέμονται με μέριμνα του Φιλοζωικού. Επίσης, ο Δήμος προτίθεται, αφού εξευρεθεί οικόπεδο κατάλληλο, να δημιουργήσει κυνοκομείο μικρής κλίμακας, καθώς και να εγκαταστήσει αυτόματες ταΐστρες και ποτίστρες σε διάφορα σημεία της πόλης. 
 
filozoikos_omilos_kalamatas.JPGfilozoikos_omilos_kalamatas_1.JPGfilozoikos_omilos_kalamatas_4.jpgfilozoikos_omilos_kalamatas_9.jpg

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech