Νόμιμες αποφάσεις (05 Ιουλίου 2018)

Νόμιμες κρίθηκαν από το Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης 8 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας και 3 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, ως εξής:
 
apostolh-sian 2
 
1.Η 282/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με τη μετάβαση αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαμάτας για συμμετοχή στη διάσκεψη ( από 29 Ιουνίου μέχρι 1η Ιουλίου 2018) του μηχανισμού MIJC για τις Πόλεις κατά μήκος του Δρόμου του Μεταξιού, που θα διεξαχθεί στην αδελφοποιημένη πόλη Xi΄An της Κίνας.
 
KTHRIO-G
 
2.Η 288/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας σχετικά με την ορθή επανάληψη (άρθρο 2 και άρθρο 3) της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλαμάτας, Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και κοινοτήτων περιοχής Καλαμάτας για την επισκευή του Γ΄ κτιρίου (πρώην Σχολής Νοσοκόμων) του νέου Δημαρχείου όπου θα στεγάσουν οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ και του Συνδέσμου.
 
kadoi
 
3.Η 290/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με την έγκριση 1ου ΑΠΕ και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε του έργου «Κατασκευή νέων ημιυπόγειων κάδων απορριμμάτων».
 
naos taxiarxon asproxomatos 2
 
4.Η 296/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με την έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση προαύλιου Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ασπροχώματος»
5.Η 299/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με την παραχώρηση ειδικής θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Σωκράτους. 
 
aso-thourias
 
6.Η 306/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας σχετικά με την παραχώρηση του επισκευασμένου κτηρίου του ΑΣΟ στους συλλόγους Τ.Κ. Θουρίας.
 
purosvestiko
 
7.Η 341/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας που αφορά την παραχώρηση χρήσης ενός πυροσβεστικού οχήματος με βυτίο του Δήμου, στην Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαμάτας.
8.Η 360/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με «Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018»
9. Η 150/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με την διενέργεια κλήρωσης ανάδειξης αναδόχων για τα είδη λιπαντικών που κατατέθηκαν ισότιμες προσφορές, στον ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών ελαίων για τις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας και των Νομικών Προσώπων για το έτος 2018.
10. Η  195/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας αναφορικά με την έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσίας: «Χρήση οχήματος μέσων χρηματοδοτικής μίσθωσης (leasing) διάρκειας τριών ετών στο πλαίσιο του υποέργου: -Συγκρότηση και λειτουργία κέντρου  κοινότητας και κινητής μονάδας στο Δήμο Καλαμάτας με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας». 
 
kafeteria-taygetou
 
11.Η  215/2018 απόφαση της Οικονομικής του Δήμου Καλαμάτας, αναφορικά με την έγκριση επί  του πρακτικού της επιτροπής διενέργειας ανοικτής δημόσιας πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση αξιοποίηση λυόμενης κατασκευής (καφετέριας) που βρίσκεται στο 34ο χλμ της εθνικής οδού Καλαμάτας – Σπάρτης.
 
 

© Copyright

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

2024

gcloud