Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Μέλη της ομάδας στήριξης Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα επισκέφθηκαν το Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα τα μέλη της ομάδας στήριξης Παιδικών Χωριών SOS στην Καλαμάτα Ρούλα Χρηστάκη, Δήμητρα Ψαρούλη – Τσουμελέα και Ηλίας Ιωαννίδης και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Τα μέλη της ομάδας στήριξης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη συνεργασία και την υποστήριξη του Δήμου προς τις δράσεις τους, μέσω των οποίων βοηθούνται οικογένειες και ιδίως παιδιά που έχουν ανάγκη, αυτή τη δύσκολη εποχή. Ζήτησαν, δε, να παράσχει ο Δήμος στέγη στο σύλλογο τον οποίο υπηρετούν, δεδομένου μάλιστα ότι καλείται να αντιμετωπίσει ολοένα περισσότερα αιτήματα για στήριξη σε παιδιά και οικογένειες. Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και ανέφερε πως το αίτημά τους θα εξετασθεί και αποφάσεις θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο.
 
Επίσης, τα μέλη της ομάδας στήριξης Παιδικών Χωριών SOS ανέφεραν πως τα παιδιά που παρακολουθούν δημιουργικά εργαστήρια, κατασκεύασαν ένα ωραίο ψηφιδωτό με την επίβλεψη των δασκάλων τους και επιθυμούν να το προσφέρουν στο Δήμο, ώστε να τοποθετηθεί σε δημόσιο χώρο. Ο Δήμαρχος εξέφρασε ευχαριστίες και ανέφερε πως η αρμόδια Υπηρεσία θα εξεύρει τον καταλληλότερο χώρο.
 
Τέλος, τα μέλη της ομάδας στήριξης Παιδικών Χωριών SOS τέθηκαν στη διάθεση του Δήμου, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθεια να ανακηρυχθεί η Καλαμάτα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, αλλά και σε άλλες πολιτιστικές πρωτοβουλίες όπως η διεθνής συνάντηση χορωδιών, που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Interkultur.

paidika_xoria_sos.JPG

 

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech