Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Με το Δήμαρχο συναντήθηκαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Τροφίμων

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα μέλη του νέου ΔΣ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Τροφίμων Μεσσηνίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μουργή και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Αντικείμενα της συζήτησης, μεταξύ άλλων, υπήρξαν η κατάσταση της αγοράς στην Καλαμάτα, αλλά και οι καινούργιες υποδομές όπως ο περιμετρικός, η ανάπλαση στην οδό Φαρών, η ανάπλαση της Αριστομένους, η αμφιδρόμηση στην οδό Βασιλέως Γεωργίου, που επηρεάζουν την εμπορική κίνηση.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Ιστορικό Κέντρο και στις προσπάθειες που καταβάλλει ο Δήμος με παρεμβάσεις για την αύξηση της εμπορικής κίνησης την ημέρα. Σχετικά με την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, που είναι μία από τις πλουσιότερες σε πανελλαδικό επίπεδο, με φρέσκα προϊόντα, ο Δήμαρχος ανέφερε τις παρεμβάσεις για συντήρηση και βελτίωση των υποδομών της (πρόσφατη στεγανοποίηση του δώματος, ελαιοχρωματισμοί κ.ά.), αλλά και τη μέριμνα του Δήμου για την προσέλκυση πελατείας.

Οι καταστηματάρχες κατέθεσαν ιδέες και προτάσεις και τονίσθηκε η βούληση των δύο πλευρών για εξακολούθηση και εμβάθυνση της συνεργασίας τους.

epixeir.JPGepixeir_1.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech