Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Στο Δημαρχείο το Προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ

Το Δημαρχείο επισκέφθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καβαθάς, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κουράσης και το μέλος του ΔΣ Δημήτρης Χριστοφορίδης και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Σε εγκάρδιο κλίμα, έγινε εκτενής συζήτηση για την οικονομική κατάσταση στην Καλαμάτα και την περιοχή της, παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου. Ο Δήμαρχος περιέγραψε αδρομερώς την κατάσταση, τις προκλήσεις της εποχής, τις αναπτυξιακές προοπτικές της Καλαμάτας και της περιοχής της, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες του Δήμου ώστε να εξασφαλισθούν καλύτερες συνθήκες επιχειρείν για το μικρομεσαίο επαγγελματία, βιοτέχνη, έμπορο.
Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Συνομοσπονδίας, σε συνεργασία με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς, για τόνωση της ελληνικής παραγωγής, με την εκστρατεία «Ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά», που απέδωσε καρπούς.
Ανταποκρινόμενοι σε σχετικό ερώτημα – αίτημα του Π. Νίκα, οι εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΓΣΕΒΕΕ γνωστοποίησαν στο Δήμαρχο ότι η Συνομοσπονδία μπορεί να συνεργασθεί με το Δήμο Καλαμάτας, για την παροχή τεχνικο-επιστημονικής βοήθειας, ώστε να οργανωθεί και να λειτουργεί καλύτερα η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας. Στόχος του Δήμου είναι να καταστεί η Αγορά περισσότερο λειτουργική, πιο χρήσιμη για το καταναλωτικό κοινό και τους εμπόρους, ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο, καθιστάμενη κέντρο αγοράς της νότιας Πελοποννήσου, με ευρύτερη ακόμη ακτινοβολία. Τα μέλη του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ τόνισαν πως έχουν τη δυνατότητα αυτή, μέσω του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων και της εν γένει δραστηριότητάς τους, που εξακτινώνεται μέχρι τη δωρεάν συμβουλευτική προς μικρές επιχειρήσεις.

 

proedros_geseve.JPGproedros_geseve_1.JPGproedros_geseve_2.JPG

 

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech