Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού για αύριο, Παρασκευή 7 Νοεμβρίου

Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού προειδοποιεί ότι ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, από το μεσημέρι στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Συγκεκριμένα:

1. Αύριο Παρασκευή (07-11-14), από το μεσημέρι, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και τη δυτική ηπειρωτική χώρα, οι οποίες σταδιακά μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την υπόλοιπη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

2. Το Σάββατο (08-11-14) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν πρώτα στα δυτικά και μέχρι αργά τη νύχτα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές

3. Την Κυριακή (09-11-2014) είναι πιθανό οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες να διατηρηθούν μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερες λεπτομέρειες παρατίθενται στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ: www.emy.gr

Εν όψει των παραπάνω προβλέψεων, ο Δήμος Καλαμάτας έχει τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα. Παρακαλούνται οι πολίτες να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, φροντίζοντας να είναι καθαρή από φύλλα κ.λπ. η σχάρα του φρεατίου παροχέτευσης των ομβρίων μπροστά από το σπίτι, το κατάστημα, την επιχείρησή τους. Θα πρέπει, επίσης, να φροντίσουν για την αυτοπροστασία τους την ώρα της βροχής και να ειδοποιούν την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε περίπτωση ανάγκης.

Μπορείτε, τέλος, να δείτε εδώ δελτίο καιρού με τοπικές προβλέψεις από τον ερασιτέχνη μετεωρολόγο Κωνσταντίνο Μενούνο, ο οποίος εθελοντικά επικοινωνεί με το Δήμο για όλες τις καιρικές εξελίξεις. Η ιστοσελίδα από όπου μπορεί κανείς να ενημερώνεται είναι η εξής: http://www.meteoclub.gr/prognosi/peloponnisos.

kairos.pngkairos_1.pngkairos_2.png

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech