Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Συνάντηση με το Δήμαρχο Πειραιά

Σήμερα, Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Ε. Νίκας επισκέφθηκε το Δήμο Πειραιά και είχε προγραμματισμένη συνάντηση, στις 13.00, με το Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τα 2 κτήρια του κληροδοτήματος Αναστασόπουλου, η αποκατάσταση των οποίων έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ – ΠΕΠ Αττικής με προϋπολογισμό 2.175.000 ευρώ. Τα κτήρια αυτά, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βούλγαρη, ανακατασκευάζονται από το Δήμο Πειραιά προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως ΚΑΠΗ.

Η συζήτηση επεκτάθηκε σε άλλα ζητήματα, όπως η λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (λειτουργεί με τη συνδρομή του Υπουργείου Πολιτισμού) και η πορεία διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 (διεκδικητής είναι και ο Πειραιάς).
Επίσης, συζητήθηκαν και άλλα θέματα και συμφωνήθηκε στις προσεχείς εβδομάδες να επισκεφθεί ο Δήμαρχος Πειραιά με στελέχη του Δήμου αυτού το Δήμο Καλαμάτας, για ανταλλαγή εμπειριών σε πολλά επίπεδα και οπωσδήποτε για την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των δύο Δήμων (π.χ. συνεργασία Μεγάρου Χορού και Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά).

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech