Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Παραδίδονται κι άλλοι μπλε κάδοι, για καλύτερη ανακύκλωση

Με έγγραφό της, που φέρει ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης γνωστοποιεί στο Δήμαρχο, σε απάντηση επιστολής του, πως «η σταδιακή παράδοση των 160 κάδων ανακύκλωσης θα ξεκινήσει την τρέχουσα εβδομάδα με την παράδοση των πρώτων 50 κάδων και θα έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου».

Υπενθυμίζεται πως η ΕΕΑΑ είχε προτείνει να υπάρξει «πύκνωση του δικτύου των μπλε κάδων σας κατά 160 κάδους», «προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η απόδοσή του», πρόταση που βρήκε το Δήμο Καλαμάτας σύμφωνο.

Σημειώνεται πως – προ ολίγων εβδομάδων - η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης έθεσε στη διάθεση του Δήμου, ικανοποιώντας σχετικό του αίτημα, άλλους 100 νέους κάδους ανακύκλωσης χρώματος μπλε, για την πύκνωση του δικτύου και την αντικατάσταση κατεστραμμένων κάδων, καθώς και 46 κάδους (σχήματος κώδωνα) για συλλογή γυάλινων συσκευασιών, προς τοποθέτηση σε επιχειρήσεις.

Πάγια επιδίωξη του Δήμου είναι η διεύρυνση της ανακύκλωσης και η αύξηση των ποσοτήτων των ανακυκλούμενων απορριμμάτων. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ο Δήμος Καλαμάτας βραβεύθηκε τον Ιούνιο του 2013 από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την πανελλαδική πρωτιά του στην ανακύκλωση.

kados

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech