Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 403

Ινδός επιχειρηματίας στο Δημαρχείο

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε σήμερα ο Ινδός επιχειρηματίας Sanjeev Kumar, με την Ελληνίδα συνεργάτιδά του Φρίντα Αλεξοπούλου και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Ο επιχειρηματίας, μέσω της εταιρείας Delamore and Owl και των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται στην αγορά της Ασίας και βρέθηκε στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο επιχειρηματικών του πρωτοβουλιών. Οι ενέργειές του αφορούν στην προώθηση σε ασιατικές χώρες διαφόρων τοπικών προϊόντων της Καλαμάτας και της περιοχής της, με έμφαση σε προϊόντα αγροδιατροφικά.
Ο κ. Kumar επιθυμεί να συνδέσει τα προϊόντα με την περιοχή στην οποία παράγονται, με διάφορους τρόπους του σύγχρονου marketing και ζήτησε την αρωγή του Δήμου, τονίζοντας πως ταυτοχρόνως θα προωθείται και η περιοχή μας ως τουριστικός προορισμός. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε αυτήν την πρωτοβουλία, όπως και κάθε επιχειρηματική δράση που ωφελεί την περιοχή μας και διαβεβαίωσε τον επιχειρηματία ότι ο Δήμος Καλαμάτας θα τον διευκολύνει, στο μέτρο του δυνατού, κατά την πάγια τακτική του για υποστήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας.

photo.JPG

iso

govgr

wifi4eu

Επικοινωνία

Αθηνών 99, Καλαμάτα ΤΚ 24 134

  • dummy(+30) 27213 60700

  • dummy(+30) 27213 60760

  • dummy polites@kalamata.gr

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech